My life after crash

 Adresa link-ului este http://www.questionpro.com/t/ALBJjZTTie si va fi operationala pâna la sfârsitul lunii iunie dupa care, cu datele strânse va fi întocmit un raport de cercetare ce va fi disponibil spre sfârsitul anului. Sondajul este asigurat în fiecare tara de câte o organizatie partenera, pentru România, Asociatia Siguranta Auto, solicitarea colaborarii venind din partea institutului, ca o recunoastere a activitatii noastre în domeniu si cu organismele si institutiile europene de profil.

Parcurgerea si completarea chestionarului nu ar trebui sa ocupe mai mult de 10-15 minute, scopul urmarit fiind evidentierea modului în care victimele au depasit sau nu momentul accidentului, urmarile lui, dar si modul în care autoritatile, societatea au contribuit la refacerea si integrarea acelor victime. Noi spunem ca este un sondaj interesant, chiar o premiera pentru societatea româneasca, pentru ca felul în care sunt puse lucrurile nu ne este chiar familiar.
Va invitam sa lecturati chestionarul, iar daca ati fost cumva victime ale accidentelor rutiere sa -l si completati, daca doriti! Succes!