Evenimente

Secţiunea Evenimente face parte din ciclul Proiectele asociaţiei şi reprezintă totdeauna abordarea periodică a unei tematici de interes major, de la road safety, la primul ajutor premedical sau calificat. Sunt incluse aici prezentări publice, expoziţii tematice sau de fotografii, susţinerea unor cursuri, demonstraţii publice pentru copii şi adulţi, târguri, simpozioane, participări de asigurare a asistenţei medicale la alte evenimente. Numai anul acesta am asigurat pe lângă asistenţa medicală la unele târguri şi demonstraţii practice de prim ajutor neonatal, pentru copii şi adulţi, KIDEX, ONGFEST, spre exemplu, dar şi multe altele. De asemenea, am asigurat şi cursuri şi demonstraţii de siguranţă auto pentru companii de transport mărfuri şi persoane sau demonstraţii de conducere defensivă pentru public la AFI Cotroceni şi Romexpo, pentru a le aminti pe cele mai importante din ultima perioadă.

Ţine mâinile pe volan, nu pe smartphone!

 Ţine mâinile pe volan, nu pe smartphone!

Este o campanie care îşi propune să-i responsabilizeze mai mult pe şoferii care, în timp ce conduc, scriu, dau mesaje sau, mai grav, urmăresc diferite postări video.

Citeste mai mult »

Road safety expo

Road safety expo reprezintă o galerie alcătuită din fotografii premiate din întreaga lume, şi pentru care asociaţia noastră are dreptul de reproducere şi expunere, din care pe site sunt doar o mică parte. Expoziţie care înlocuieşte periodic tradiţionala expunere din sălile şi de pe plasmele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule,DRPCIV din Bucureşti şi care drept scop mediatizarea unor mesaje cu puternic impact emoţional.

Citeste mai mult »

Trecerea pentru pietoni

Trecerea pentru pietoni

Trecerea pentru pietoni reprezintă un indicator rutier atât de important, dar în realitate atât de ignorat, încât pentru a ne deplasa mereu în siguranţă trebuie să-i reînvâţăm adevărata semnificaţie. Tocmai de aceea, pentru a fi siguri că nu reprezintă o altă trecere trebuie să fim şi noi mai atenţi.

Citeste mai mult »