Tu și Strada

 Campania este un concept propriu, original, gândit în 2001, fără nici un fel de inspirație din experiența altor companii, de altfel, pe atunci nici nu prea exista conexiune la net sau Google! Campania a fost gândită ca un cumul de lecții teoretice și practice privind două aspecte:- cunoașterea unor minime reguli de circulație rutieră, respectiv comportament în traffic, doi, cunaoșterea sumară a unui automobile și principiile lui de funcționare. Pentru clasele mai mari, V-Vlll fiind adăugate și minime cunoștințe privind echipamentele de siguranță.
Campania s-a desfășurat în ultimul trimestru școlar în 6 școli generale și licee din București, timp de 3 săptămâni fiind cuprinse peste 120 de clase, respectiv 3600 elevi.
Zilnic, timp de 4 ore fiecare clasă a beneficiat de o lecție teoretică, susținută și de filme explicative, urmată de descoperirea automobilului. Tot cursul a fost pus la dispoziția copiilor, individual, sub forma unei mape cu planșe explicative.
A fost prima campanile educativă din școala românească care a beneficiat de suportul unui constructor auto, Renault, ulterior Ford.
Tot conceptul original a fost preluat în 2003 de Renault la nivel internațional și transformat într-o campanile internațională pentru 14 țări, Securite pour tous!
Campania noastră o desfășurăm de atunci neîntrerupt!